9 november 2013 Vitesse – FC Utrecht 3-1

» Geplaatst door op nov 11, 2013 in Vitesse's Hertog | 0 reacties

9 november 2013 Vitesse – FC Utrecht 3-1

Voor de wedstrijd tegen Utrecht hebben we de Hertog niet durven laten vliegen. 2 dagen ervoor is die geblesseerd geraakt aan zijn rechtervleugel, waarschijnlijk met het in een boom landen zijn vleugel tegen een tak geslagen. Vrijdag hebben we een foto van zijn vleugel laten maken en daar was niets op te zien dus geen breuk en vloog de arend ook alweer veel beter maar toch nog niet perfect en ook zaterdag kon je zien dat het nog niet 100% was.

Doordat het Gelredome met een dicht dak zonder wind en met de hoeken toch vrij lastig vliegen is hebben we besloten om hem niet te laten vliegen en voor de spelers met de arend het veld op te lopen.

Share This