14 febr 2015 Vitesse – Willem II

» Geplaatst door op feb 20, 2015 in Vitesse's Hertog | 0 reacties

Na intensieve training was de valkenier en trainer van Hertog voorbereid op het laten vliegen van het clubsymbool  van Vitesse voor de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Dit had een paar wedstrijden daarvoor niet gekund i.v.m. het net dat hangt tussen het thuispubliek en de uit supporters. Zowel bij de wedstrijden tegen PSV als tegen Ajax was dit het geval.

Toch kregen Hertog en zijn trainer nu te maken met wat anders, namelijk de enorme geel/zwarte linten op de Zuidtribune. Om het gebied met de linten te ontwijken en zo eventuele risico’s uit sluiten is besloten Hertog niet vanaf de loges te laten vliegen, maar vanaf het veld bij de Zuidtribune.

Hertog vloog vervolgens prachtig door het stadion de Gelredome, maar was volgens de valkenier wel onder de indruk van de linten. Er is dus ook via de facebook pagina van De Valk Roofvogels een oproep geplaatst voor filmpjes van de vlucht voor analyse.

3 VITWIL_Hertog

foto: Paul Meima/Vitesse

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This