Zondag 8 mei 2016 Roofvogeldemonstratie op Wereldfestival

» Geplaatst door op mei 7, 2016 in Nieuws | 0 reacties

Zondag 8 mei 2016 Roofvogeldemonstratie op Wereldfestival

“Wereldfestival 2016; een kleurrijk, internationaal, leuk uitje voor het hele gezin.”

Op zondag 8 mei, Moederdag, wordt het project “het bouwen van een speciale school voor o.a. dove kinderen in Jiboro in Gambia” afgesloten met een wereldfestival. Dit is een evenement dat als een leuk uitje voor het hele gezin is bedoeld met een internationale inslag waarin mensen op een leuke manier kennismaken met Gambia en omdat het een klein land is meer aspecten van Afrika. Er zijn workshops, optredens en stands van organisaties die Afrikaanse of andere wereldspullen laten zien en eventueel verkopen.

Om 14.00 uur geeft de valkenier van De Valk Roofvogels een spectaculaire en leerzame roofvogeldemonstratie. Jong en oud kunnen genieten van de vluchten van de verschillende roofvogels, zoals valken, buizerds en arenden. Ook vliegt er een imposante oehoe en andere bijzondere vogels, zoals gieren, een maraboe, kroonkraanvogel en hoornraaf.

Voor de exacte locatie kunt u het beste de site van SOS Meerlo Wanssum Wereldfestival raadplegen: sos-meerlowanssum.nl

Graag tot zondag!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This