Annulering roofvogeldemonstratie donderdag 30 augustus 2018

» Geplaatst door op aug 6, 2018 in Nieuws | 2 reacties

Annulering roofvogeldemonstratie donderdag 30 augustus 2018

Helaas kan de laatste roofvogeldemonstratie van deze zomer in Harskamp geen doorgang hebben. Dit houd in dat de roofvogelshow van donderdag 30 augustus om 16.30 uur is afgelast.

Volgend jaar hopen wij u weer te verwelkomen.

Ook is het mogelijk om op afspraak een workshop of demonstratie te laten verzorgen of bezoeken. Kijk voor meer informatie op onze website of mail naar info@devalk-roofvogels.nl

 

2 reacties

  1. In Augustus zijn jullie bij ons geweest om een show te verzorgen in onze binnentuin van het verpleeghuis,wat was het weer geweldig ,bewoners en bezoekers genoten enorm want jullie geven iedereen de kans om de vogels zo dicht mogelijk te bekijken.

  2. Beste Meneer of Mevrouw,

    wij willen graag een roofvogel show of demonstratie bezoeken met ongeveer 14 personen waarvan 10 volwassenen en 4 kinderen. geen huisdieren. Ergens half oktober 13de of 20ste. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This