Gelukkig nieuwjaar! 2019 en De Valk Roofvogels

» Geplaatst door op jan 10, 2019 in Nieuws | 0 reacties

Gelukkig nieuwjaar! 2019 en De Valk Roofvogels

Het nieuwe jaar is al weer even begonnen. Iedereen maakt goede voornemens en gaat met enthousiasme er tegen aan.

Ook hier bij De Valk Roofvogels worden leuke plannen gesmeed voor het komende seizoen. Deze zomer gaan we net als voorgaande zomer roofvogeldemonstraties verzorgen in de zomervakantie voor de inwoners van de Veluwe, maar natuurlijk ook voor alle toeristen die onze mooie streek komen bezoeken.

Dit willen we gaan doen op onze nieuwe stek in De Valk. Plannen worden gemaakt en ondertussen al hard gewerkt om dat alles op deze prachtige plek vlak bij de Goudsberg, het middelpunt van Nederland, te realiseren. We blijven dus in Lunteren, maar vliegen onze roofvogels straks op een nog mooiere en natuurlijke plek vlak aan de rand van het bos.

Ook Hertog onze Amerikaanse zeearend, het clubsymbool van Vitesse zal na de winterstop zijn rondes weer maken in het Gelredome. Al 10 jaar is deze zeearend het symbool van de Arnhemse club.

Maar ook roofvogeldemonstraties, workshops met de roofvogels, roofvogelfotografie workshops staan op het programma komend jaar.

Voor particulieren, bedrijven, vriendengroepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, huwelijken en jubilea, je kunt het zo gek niet bedenken of een mooie, bijzondere invulling geven wij aan jouw evenement.

Graag noemen we speciaal dit voorjaar de Keukenhof, waar we voor het 15e seizoen op rij gaan vliegen over de bollenvelden met de roofvogels.

En alvast verklappen we dat de roofvogels van De Valk Roofvogels weer gaan schitteren in een theaterspektakel. Meer informatie hierover volgt. Hou daarom onze website, facebookpagina en Instagram in de gaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This