Roofvogelworkshop 2021/2022

» Geplaatst door op nov 18, 2019 in Nieuws | 1 reactie

Roofvogelworkshop 2021/2022

Roofvogelworkshop 2021/2022

Graag brengen wij onze roofvogelworkshops bij u onder de aandacht.

Volg een workshop bij De Valk Roofvogels en u bent een prachtige ervaring rijker. Samen met de valkenier gaan we ons verdiepen in de valkerij.

Deze onvergetelijke ervaring kan bij inschrijving geboekt worden. We werken met kleine groepjes van rond de 10 personen. Hierbij krijgt iedereen persoonlijke aandacht.
Vele unieke soorten roofvogels, zoals haviken, arenden, valken en buizerds scheren door het luchtruim. Daarnaast komt u oog in oog te staan met uilen, gieren en hoornraaf.
Het hoogtepunt van de workshop is wanneer deze heersers van het luchtruim gecontroleerd maar doelgericht op uw arm landen.

Volg een workshop bij De Valk Roofvogels en u bent een prachtige ervaring rijker. Samen met de valkenier gaan we ons verdiepen in de valkerij.

Data 2021

zaterdag 20 november

zaterdag 4 december

zaterdag 15 januari 2022

zaterdag 12 februari 2022

zaterdag 12 maart 2022

Locatie: Hammerdijk 2, 6741JK Lunteren

Voor vragen en reserveringen:
Bel met: 06-23750059
Of mail naar: info@devalk-roofvogels.nl

VOL=VOL

Een workshop op maat boeken voor uw vriendengroep, vrijgezellenuitje, bedrijfsfeest, familie-uitje of reünie? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op en geef uw wensen door zodat wij een passend programma voor u kunnen samen stellen.

Neem alvast een kijkje in ons fotoboek om in de stemming te komen.

Het deelnemen aan deze workshop is geheel op eigen risico. De organisator(en) kan / kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies en/of beschadiging aan apparatuur en/of persoonlijke bezittingen. Volg altijd de aanwijzingen van de begeleider(s) op.

1 reactie

  1. Goede middag,
    Kun je ook als gezin naar een workshop in bijv. Lunteren? Wat is de prijs per persoon of gezin (4 pers.)?
    Graag uw reactie, dan kunnen we boeken!
    gr. Inge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This