Vogelhut

» Geplaatst door op mrt 27, 2020 in Nieuws | 0 reacties

Vogelhut

28 maart 2020 Bezoek onze vogelhut, het nieuwe concept in Lunteren bij De Valk Roofvogels.

Ontstaan door de Corona crises, waardoor alle evenementen worden afgelast en om niet helemaal stil te vallen kwam onze valkenier met het inventieve idee van een vogelhut. Na voorzichtig de vraag te hebben neergelegd bij onze trouwe Facebook volgers kregen we zo veel positieve reacties dat we direct aan de slag zijn gegaan.

De vogelhut is te reserveren voor maximaal 3 personen. Voor deze 3 mensen is er de mogelijkheid om minstens 1,5 meter bij elkaar uit de buurt te zitten. Op deze manier kunnen de voorschriften van het RIVM en de overheid nageleefd worden. Neem ook bij reservering de andere maatregelen ter harte. Het is heerlijk om er uit de zijn en te fotograferen, maar het laatste wat we willen is andere mensen en hun gezondheid in gevaar brengen. Ontsmettingsmiddelen zijn aanwezig in de hut.

Tijdens een dagdeel: ochtend, middag of avond kan er naar hartenlust gefotografeerd worden. Er komen o.a. een Europese zeearend en/of Amerikaanse zeearend voorbij. De hut staat vlak bij een vijver waar de zeearenden uit zullen vissen. Andere vogels die zich laten zien zijn: oehoe, kleine zilverreiger, himalayagier, buizerd, arendbuizerd, ooievaar etc.

De kosten zijn 150,- euro voor een dagdeel voor 3 personen. Dit komt neer op 50,- euro p.p. Hierbij inbegrepen zit een kan koffie en/of thee.

Locatie: Lunteren, het middelpunt van Nederland. Ons terrein bevind zich aan de rand van het bos in een landelijke omgeving.

Adres: Hammerdijk 2, 6741JK te Lunteren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Goed om te weten.

* onze vogelhut bevind zich op privé terrein.

* je kunt uit de voeten met een 70-400 lens

* er is geen rijstzak aanwezig

* doorgaans is er ook de mogelijkheid buiten de hut te fotograferen, aangezien onze vogels mensen gewend zijn

* voldoende ruimte voor een statief

Hieronder staan enkele voorbeelden van fotografen die u voor zijn gegaan. Helaas worden niet alle foto’s goed weergegeven door de lay-out van de website. Kijk daarom op ons fotoboek voor nog veel meer inspiratie: http://foto.devalkroofvogels.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This