Gastenboek

Welkom op het gastenboek van DeValk Roofvogels. Heeft u of heb jij een leuke ervaring met De Valk Roofvogels gehad, een roofvogel demonstratie of een workshop meegemaakt, deel dan uw/jouw verhaal met anderen en schrijf hieronder een reactie. Wij vinden het erg leuk om te horen hoe jullie onze shows en onze vogels hebben ervaren dus aarzel niet en laat hieronder iets van u/je horen.

Hartelijke groet van het DeValk Roofvogels team.

466 reacties

 1. ben ook erg benieuwd of de vogel terug is en waar die gebleven was

  • ben heel erg benieuwd hoe het met die gevlogen vogel in Assen afgelopen is
   heel graag een antwoord
   bij voorbaat hartelijk dank

   • Gisteravond hebben we de woestijnbuizerd opgehaald in Assen. Hij zat bij een duivenmelker!
    Gelukkig is hij weer terecht, bedankt voor het meeleven en evt meezoeken!

 2. Gisteren genoten van jullie show bij de TT hal in Assen, hopelijk komt is de buizerd weer terug gekomen. Laten jullie het even weten of hij weer veilig in zijn hokje zit?

  • Gisteravond hebben we de woestijnbuizerd opgehaald in Assen. Hij zat bij een duivenmelker!
   Gelukkig is hij weer terecht, bedankt voor het meeleven en evt meezoeken!

 3. Wij waren vanavond bij jullie roofvogelshow in Assen bij de TT-baan. Was benieuwd of jullie de woestijnbuizerd nog weer terug hebben gekregen. We zagen Gerard later ver van de show volgens ons nog zoeken naar de buizerd. Hopelijk hebben jullie hem weer terug gekregen.

 4. Donderdagavond 21 mei hadden wij een uitje met 44 vrouwen van de ochtendvrouwenkring Hervormde Gemeente Kootwijkerbroek bij de Valk Roofvogels. We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee met cake en konden heerlijk binnen zitten. Op een gegeven moment gingen we naar de wei waar we een geweldige roofvogelshow kregen voorgeschoteld. We werden er ook bij betrokken wat het nog leuker en ook spannender maakte. Daarna kregen we een glaasje met wat lekkers en hadden we nog een super gezellige avond. Gerard en Bettine en ook jullie dochters heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst en de super gezellige avond!!! Dank jullie wel!!!

 5. Geweldige demonstratie in Oranjewoud beleefd in een mooie omgeving! Heel veel mooie foto’s kunnen maken!

 6. Ik heb echt een geweldige workshop van jullie ontvangen met ons persooneelsuitje.
  Jullie hebben het met zo veel passie en liefde verteld.
  Ik heb echt genoten.

 7. Hoi
  Wat hebben mijn dochters genoten vandaag bij de demonstratie in Hierden. Dat ze een uil mochten vast houden was helemaal TOP. Onze oudste kwam naar ons toe en zei gelijk: ” nou ik weet wel wat ik wil doen met mijn kinder feestje” ha ha. Succes verder met deze mooie vogels. En wie weet tot ziens.
  Groetjes

 8. Wat hebben wij genoten van de workshop van afgelopen weekend. De vogels zijn indrukwekkend en dat voel je ook als ze op je hand zitten. Prachtig ook om te zien hoe integer en respectvol jullie met de vogels om gaan! Jullie maken er geen huisdieren van wat ik zeer kan waarderen.
  Dank je wel voor een geweldige dag!

 9. Genoten van de demonstratie in Zeewolde, zondag de 19e! Schitterende vogels, mooie actie en boeiend verteld.

 10. Beste Bettine en Gerard,

  Hebben enorm genoten van jullie show afgelopen weekend met de hele familie.

  Bedankt voor jullie gastvrijheid, het was geweldig.

  Aad en Trees, Tellier-Mientjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This