Gastenboek

Welkom op het gastenboek van DeValk Roofvogels. Heeft u of heb jij een leuke ervaring met De Valk Roofvogels gehad, een roofvogel demonstratie of een workshop meegemaakt, deel dan uw/jouw verhaal met anderen en schrijf hieronder een reactie. Wij vinden het erg leuk om te horen hoe jullie onze shows en onze vogels hebben ervaren dus aarzel niet en laat hieronder iets van u/je horen.

Hartelijke groet van het DeValk Roofvogels team.

469 reacties

 1. ik vond het fatastich op de visserijdagen in Harlingen in 2014
  ik kreeg zelfs een uil op me hand en me vriend een kraan vogel
  het was op balkland kaats veld .jullie zijn vriendelijk voor de prachtige vogels maar ook voor het plubliek
  ik hoop jullie met de visserij dagen weer te zien
  en de vogel die niet vliegen kan met de nep slang vond ik ook enig

 2. Op zaterdag 25 juni hebben wij een prive-demonstratie gevolgd bij jullie met de nadruk op het fotograferen. Wat was het een prachtige dag! WAANZINNIG, onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt, Gerard heeft ongelooflijk zijn best gedaan om het ons naar de zin te maken, geen moeite was teveel. Echt een demonstratie op maat en om je vingers bij af te likken. We mochten zelfs de vogels vast houden en van dichtbij bewonderen. Wat een passie voor de dieren en onze waardering is heel erg groot. Gerard: SUPERSUPER bedankt voor al je inspanningen! We hebben enorm genoten van jullie prachtige vogels en we zitten nog na te genieten van al onze foto’s. Schrik niet, dat zijn er 6000-7000!! We zijn een mooie selectie aan het maken en zullen die zo spoedig mogelijk op onze facebooksites zetten met uiteraard een link naar jullie. Er zullen ook nog veel foto’s jullie kant op komen, maar dat gaat nog eventjes duren, maar heb geduld. Vandaar nu alvast een persoonlijk berichtje om onze grote waardering te laten blijken. Wij komen zeker een keertje terug om de andere vogels ook te fotograferen. En als jullie een demonstratie in de buurt van Rotterdam geven dan komen we zeker kijken. Ontzettend bedankt!

  Groetjes,
  Leen&Ellien, Sander&Mietta, Claudia van der Kooij

 3. Zondag 5 juni 2016 wederom een prachtige show gezien en ook weer indrukwekkende foto’s gemaakt van de prachtige roofvogels.

  Gerard en Bettine bedankt en tot een andere keer.

  Siebren.

 4. De uilskuikens op de fotofair, afgelopen weekeinde, werden niet bepaald met liefde omringd. Twee jonge uilen, in de zon met een boel mensen er omheen. Wat triest! Uilen houden niet van zon en ook niet van mensen. Ik vind het een schande.

 5. Vandaag naar de keukenhof geweest en wat een leuke verrassing jullie roofvogel show heel erg genoten en prachtige foto,s gemaakt ,ga waarschijnlijk morgen weer en hoop de show nog eens te zien ,fantastisch.

  groeten Albert

 6. Hallo Gerard en Bettine!
  op 10-10-2010 onze ringen laten aanvliegen door MOLLY de Oehoe , en dat was wel zo bijzonder mooi! vandaar dat we ons 5 jarig jubileum bij jullie hebben gevierd met een privé demonstratie! en wat hebben we weer genoten!
  Het was heel gezellig en jullie nemen ook overal de tijd voor , complimenten! wij zijn weer een hele ervaring en foto´s rijker! Nogmaals onze hartelijke dank en vast nog weleens tot ziens!
  groetjes Fred en Trudy

 7. Superleuke show afgelopen zaterdag voor Stabiplan BV.
  Top dat jullie het vliegen toch deden ondanks de ietwat spannende locatie met al het verkeer wat vlak langs het terrein komt.

  Leuk dat jullie ook bijzondere roof-vogels hebben zoals de hoorn raaf.

 8. hallo Gerard en bettine. Arjanne en ik zijn 13-09-2013 getrouwd en hebben van u vogels gebruik gemaakt om foto’s te maken en om de ringen te laten brengen. Dat was toch echt het hoogte punt van de dag. Nou zie ik vandaag op de NOS app jullie filmpje van de arend die vanuit een luchtballon vrijgelaten word en na een minuut of zes bij Gerard op de arm land. En dit met een camara op de rug van de arend. Dit is echt een super mooi gezicht om te zien. En dat op de NOS.

 9. Beste Gerard en Bettine,

  Gisteren hebben we een hele gave prive demonstratie gehad.
  Mijn vriendin heeft genoten van de verrassing.
  Heel erg bedankt voor de super leuke middag en voor de gastvrijheid. We hebben onze ogen uitgekeken en een hoop geleerd. Maar het belangrijkste vond ik dat haar droom is uitgekomen.

  Bedankt!!

  Jordy & Ilona

 10. Laatst bezoek gehad aan Vitesse arend Hertog voor een fotosessie. Binnenkort komt het artikel online. De fotos zijn hier te bekijken.
  https://picasaweb.google.com/106764477206416222214/BezoekAanVitesseAdelaarHertogDeValkLeesHetArtikelOpHetgeldersevoetbalNl?authkey=Gv1sRgCILUpeePnMSh0wE

  Gerard en Bettine zijn gastvrije en leuke mensen. Bedankt voor de rondleiding en kennismaking met Hertog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This