Bedrijfsfeesten

» Geplaatst door op jun 7, 2012 in Wat wij doen | Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Boek nu bij De Valk Roofvogels een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Het feest is, in overleg, naar uw eigen wensen in te vullen en kan variƫren van een uur tot zelfs een geheel verzorgde dag inclusief catering. Het hoogtepunt van de dag zal natuurlijk de spectaculaire roofvogeldemonstratie zijn. Een prachtige show met een groot aantal verschillende vogels zoals valken, buizerds, haviken en uilen. Tijdens deze demonstratie ervaart u de kracht en behendigheid van de roofvogels en uilen. U maakt mee dat uilen geruisloos over u heen vliegen, dat de slechtvalk met een snelheid van ruim 300 km/uur langs u op scheert of hoe een kleine torenvalk minutenlang, op maar enkele meters afstand, boven zijn prooi aan het bidden is. Ook zult u de gelegenheid krijgen een vogel op uw handschoen te laten landen. Natuurlijk zal er genoeg tijd worden ingeruimd voor de nodige ontspanning. Mogelijke dagindeling 11.00 uur
11.45 uur
12.15 uur
Ontvangst met koffie en gebak
Spectaculaire roofvogel demonstratie
Tijd voor vragen en de nodige ontspanning
Mogelijkheid tot het op handen nemen van een vogel
Eventueel een hapje en drankje of zelfs een compleet verzorgde lunch
Een dergelijk feest heeft een passende omgeving nodig en daarom van harte welkom in het buurtschap De Valk!!

Share This