Demonstraties

» Geplaatst door op jun 7, 2012 in Wat wij doen | Reacties uitgeschakeld voor Demonstraties

Demonstraties

Roofvogelshows voor bedrijven, particulieren en natuurlijk voor jong en oud!

De Valk roofvogels is al jaren het adres voor spectaculaire roofvogelshows of roofvogeldemonstraties. Wij geven onze shows bij u op locatie of u bent welkom op onze eigen locatie in Lunteren.

Onze gezamenlijke passie is het werken met roofvogels. Op de valkerij zitten op dit moment zo rond de 25 verschillende soorten roofvogels en uilen. Wij vliegen onze vogels 365 dagen per jaar, een complete dagtaak maar in onze ogen wel een verplichting richting onze dieren.

Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar een leuk uitje met spanning en vooral veel plezier dan zit u bij De Valk Roofvogels goed, wij zorgen dat u en uw aanhang een dag krijgen om niet snel te vergeten!

Wij geven onze roofvogeldemonstraties voor allerlei gelegenheden zoals bijvoorbeeld:
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie met uw bedrijfsfeest
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie tijdens opendag van bedrijf of instelling
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie op uw evenement
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie op uw jubilea
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie op uw bruiloft (zie ook aanvliegen ringen)
• Roofvogelshow of roofvogeldemonstratie op uw (kinder) verjaardag

Hoe ziet een roofvogelshow van De Valk Roofvogels eruit?
Bij aanvang van deze dag zorgen Bettine en Gerard voor ontvangst. Dit kan naar wens met koffie of thee met iets lekkers erbij! Wij maken dan even kennis met elkaar en gaan daarna over tot de uitleg van de demonstratie. Wanneer wij klaar zijn met de introductie zullen we beginnen met een korte rondleiding op de valkerij.

Tijdens onze roofvogel demonstraties vliegen we met verschillende soorten roofvogels. Iedere roofvogel heeft een bepaalde manier van vliegen en natuurlijk jagen.

De valkenier vliegt bijvoorbeeld met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. De valken worden alleen gebruikt bij de hoge vluchten. De valk kan in een duikvlucht wel een snelheid van 250 km/h bereiken om zo zijn prooi te pakken en te doden. Dit gaat u allemaal terug zien in onze shows.

Bij de demonstratie van onze verschillende vogels zult u zelf van dichtbij meemaken hoe ze vliegen en jagen.

Diverse arrangementen mogelijk in combinatie met onze roofvogelshows.
Wij bieden ook nog extra opties tijdens dit dagje valkerij. Zo verzorgen wij ook bijvoorbeeld een roofvogelshow in combinatie met een barbecueparty! Eerst kunt u genieten van een compleet verzorgde demonstratie en aansluitend een verzorgde barbecue met verschillende soorten barbecuevlees, de lekkerste salades, heerlijke sauzen en brood, allemaal geschikt om van uw barbecueparty een feestje te maken.
Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag mee voor het organiseren van een compleet verzorgd dagje uit in combinatie met een roofvogelshow/demonstratie.
Voor meer informatie neem contact op via 06-23750059 (Bettine) of 06-20188460 (Gerard) of stuur een e-mail naar info@devalk-roofvogels.nl.

Share This