Trouwerijen

Laat uw ringen aanvliegen door een uil op de mooiste dag van uw leven

» Geplaatst door op jun 7, 2012 in Wat wij doen | Reacties uitgeschakeld voor Trouwerijen

Trouwerijen

Wij hebben veel verschillende roofvogels en we willen graag een zo breed mogelijk publiek laten kennis maken met deze prachtige vogels. Daarom zetten wij onze vogels op vele manieren in; Niet alleen voor demonstraties maar ook voor het op een originele en spectaculaire wijze laten aanvliegen van trouwringen.

Om de mooiste dag van je leven nog romantischer en spectaculairder te maken kunnen we uw ringen door onze prachtige uilen laten aanvliegen. Dit leuke gebeuren, niet alleen voor jullie maar ook voor de genodigden kan op meerdere manieren worden gedaan.

Bekijk hieronder een korte impressie gemaakt door Dennis Lubbers:

 

Hoe we het bij jullie doen willen we graag persoonlijk bespreken. We kunnen de vogels laten landen op de hand van bruid en/of bruidegom, maar bijvoorbeeld ook op de hand van familielid of vriend. Er is veel mogelijk maar goed overleg is erg belangrijk omdat we toch te maken hebben met dieren. Let wel, alle uilen die ringen aanvliegen worden hier speciaal voor getraind.

Heeft u een idee en wilt u dit bespreken neem dan gerust contact met ons op, nieuwe ideeën zijn altijd welkom!

Share This