Verjagingen

» Geplaatst door op jun 7, 2012 in Wat wij doen | Reacties uitgeschakeld voor Verjagingen

Verjagingen

DeValk Roofvogels is er ook voor het bestrijden overlast veroorzaakt door o.a. duiven, meeuwen, kraaien en konijnen. Door onze grote verscheidenheid aan dag- en nachtroofvogels kunnen wij bij elke situatie onze roofvogels efficiënt inzetten. Bijvoorbeeld voor het verjagen van duiven bij dichte bebouwing gebruiken wij onze mannelijke slechtvalk. Deze roofvogel is zeer snel en wendbaar. Voor het verjagen van kraaien en roeken gebruiken wij weer de zeer strijdlustige giervalk. Wilt u voor een langere termijn van de overlast af, dan zullen wij de eerste tijd zeer frequent moeten komen, willen de voor overlast zorgende dieren niet meer terug komen. Dit doen wij door zowel overdag, met valken en haviken, als ’s nachts met onze uilen te verjagen.

Voor meer informatie en referenties kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Share This