Workshops

» Geplaatst door op jun 7, 2012 in Wat wij doen | Reacties uitgeschakeld voor Workshops

Workshops

Volg een workshop bij De Valk Roofvogels en u bent een prachtige ervaring rijker. Samen met u gaan we ons verdiepen in de valkerij. U ziet hoe de vogels bij ons zijn gehuisvest. Vele verschillende soorten roofvogels en uilen komen aan bod; De slechtvalk in zijn bloedstollende duik, de biddende torenvalk, de indrukwekkende en zeldzame chiliarend en de bataleurarend. Maar ook de vele uilensoorten zoals de Europese oehoe, bosuil, kerkuil en anderen zullen te bewonderen zijn. Voor een indruk van onze vogels kunt u in het menu bij onze vogels kijken. U komt zelf natuurlijk ook ruimschoots aan bod. Laat bijvoorbeeld zo’n indrukwekkende roofvogel op uw hand landen en ervaar de schoonheid van de natuur. Onze workshops zijn naar wens in te vullen, eventueel in combinatie met een hapje en een drankje. Een workshop van De Valk Roofvogels kan al vanaf 2 personen.

Bent u geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vergeet niet alvast een bezoekje te brengen aan onze website www.workshoproofvogels.nl voor meer informatie.

 

Share This