Slechtvalk De Valk Roofvogels op het witte doek in De Wilde Stad

» Geplaatst door op feb 12, 2018 in Nieuws | 0 reacties

Slechtvalk De Valk Roofvogels op het witte doek in De Wilde Stad

 

Vanaf 1 maart in de bioscoop
De Wilde Stad: schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van, de vaak door de mens onopgemerkte inwoners, de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken. De Wilde Stad is een meeslepende bioscoopfilm over het ongetemde dierenrijk in een urban jungle. Een film met verrassende plotwendingen gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid, humor en hilariteit van de rijke natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Een verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen mens en dier, waar de mens nu eens niet centraal staat.

En laat onze slechtvalk daar nu eens een mooie rol in spelen. Speciaal getraind door onze valkenier Gerard van den Brink is de slechtvalk in verschillende shots in vlucht te zien in deze geweldige natuurfilm.

Kun je niet wachten? Hou dan onze facebook pagina in de gaten en bekijk alvast de trailer hieronder:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This