Privé Roofvogelworkshop in de Coronatijd en daarna

» Geplaatst door op apr 26, 2020 in Nieuws | 0 reacties

Privé Roofvogelworkshop in de Coronatijd en daarna

2020 – 2023
Boek een veilig uitstapje met het gezin/collega’s/vrienden naar De Valk Roofvogels in Lunteren. Geniet samen van de roofvogels en het buiten zijn tijdens een privé roofvogelworkshop.

U kunt met uw eigen gezelschap boeken en genieten van de vogels en de natuur.

Voordat we beginnen met de demonstratie geven we een korte rondleiding op het terrein. De vliegdemonstratie duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens dit uur vliegen we zo’n 10 verschillende soorten roofvogels. Denk hierbij aan arenden, haviken, valken, buizerds, gieren en uilen.
Door onze grote verscheidenheid zijn we uniek in Europa. Dit maakt onze demonstratie ook boeiend en leerzaam voor jong en oud.
Verschillende malen vragen we u ons te assisteren.
U krijgt dan een handschoen aan en de vogel land op de hand. Of u gaat rennen met een nepprooi voor de roodstaartbuizerd. Of er land een klein dwerg uiltje op het hoofd,  een pikkende gier, twee Zuid Amerikaanse haviken die samen gaan jagen, een immense oehoe die over je hoofd zweeft, een zwevende en vissende Amerikaanse zeearend, de bloedsnelle valk duikend achter zijn prooi aan etc. Naast de roofvogels zijn er ook andere bijzondere vogels zoals een hoornraaf, maraboe en ooievaar!
De hele workshop krijgt u allerlei informatie over de vogels en valkerij.
Voor een indruk van onze demonstraties en vogels kijkt u op http://www.roofvogelfoto.nl/fotoboek.php en op facebook https://www.facebook.com/devalk.roofvogels/

Ons terrein is zo groot als 12 voetbalvelden. Heerlijk ruim om de vogels geheel vrij te laten vliegen en om gepaste afstand te kunnen houden. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor meer info neem nu contact op.

Dit kan telefonisch naar 06-23750059 of 06-20188460

Per mail naar info@devalk-roofvogels.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This