Gastenboek

Welkom op het gastenboek van DeValk Roofvogels. Heeft u of heb jij een leuke ervaring met De Valk Roofvogels gehad, een roofvogel demonstratie of een workshop meegemaakt, deel dan uw/jouw verhaal met anderen en schrijf hieronder een reactie. Wij vinden het erg leuk om te horen hoe jullie onze shows en onze vogels hebben ervaren dus aarzel niet en laat hieronder iets van u/je horen.

Hartelijke groet van het DeValk Roofvogels team.

469 reacties

 1. Beste betine en Gerard,

  Wat hebben wij vandaag genoten bij jullie van de roofvogel workshop
  Het was een hele ervaring en zeker een aanrader
  Jullie doen het supergoed en alles was erg goed geregeld.
  Heerlijk gegeten naderhand.
  Hoop in de toekomst nog eens langs te komen.

  Veel liefs van ap en karin

 2. Gisteren (21 juni) een vogelhut-ervaring genoten bij jullie. En wat voor ervaring! Ik had me eigenlijk voorgenomen om nooit aan dit soort dingen (vogelshows etc) mee te doen omdat het toch altijd gekunsteld is en je het ziet in de blik van de vogels, dat ze niet wild zijn. Door de prachtige foto’s van een dorpsgenootje werd mijn aandacht op De Valk Roofvogels gevestigd en ik besloot de gok eens te wagen. Ik fotografeer zelf in mijn woonomgeving (Wamel) regelmatig steenuiltjes en ransuilen in het wild en was erg benieuwd hoe dit zou bevallen. Ik kon al vrij snel concluderen dat het al mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft. Wat een ervaring! Uilskuikens van de oehoe, ransuil, oeraluil en bosuil konden uitgebreid buiten (in holle boom of in hoog gras met bloemetjes of in een groene boom) worden geportretteerd. Er werd uitgebreid gevlogen met een grote oehoe en een aantal zeearenden en niets was Gerard en Ettine teveel om ervoor te zorgen dat iedereen met prachtige foto’s thuiskwam. Ik kom absoluut terug en dat doen de meeste deelnemers begreep ik! De natuurlijke omgeving is prachtig om te fotograferen en de dieren vertonen alleen maar natuurlijk gedrag. De hut zelf is perfect gesitueerd en coronaproof. Een absolute aanrader voor iedere vogelliefhebber of -fotograaf!

 3. Bettine,Gerard en Jan,

  Vandaag heb ik samen met leden van de fotoclub “Meinerswijk” genoten van jullie gastvrijheid en van de vogels.
  Het was geweldig!
  Bedankt!
  Theo Cillessen

 4. Genoten van de show bij Hans en Grietje gisteren! Mooie foto’s kunnen maken, mooi dat jullie de vogels echt bij al het publiek langs brengen.

 5. Workshop gedaan bij U
  In een woord fantastisch
  Prachtig vogels de Kennis en liefde voor de vogels
  Laat U ook overslaan naar de mensen echt top
  Nogmaals bedankt.

 6. olá . Você pode me informar qual plataforma você está utilizando
  aqui ? Em breve estarei construindo meu mini portal mas estou com
  dúvidas sobre qual plataforma utilizar e gostei muito o formato do
  seu site . Se puder me indicar , será de grande ajuda .
  obrigado desde já

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This