Zondag 6 mei 2012: Vitesse – Ajax (1-3)

» Geplaatst door op mei 7, 2012 in Vitesse's Hertog | 0 reacties

Voor de wedstrijd Vitesse – Ajax vloog de Hertog weer zijn ronde. Alleen wilde de arend nu niet bij de trainer terug komen en probeerde hij op een richel op West te gaan zitten. Hier gleed hij vanaf en ging op een van de stoeltjes zitten. De trainer, Gerard van den Brink, heeft hem hier afgehaald. De Hertog was duidelijk niet op zijn gemak. Iets wat absoluut een vereiste is als je met een arend in een stadion vliegt! We hebben altijd het idee gehad dat de Hertog met veel plezier in het Gelredome rondvliegt. Dit was vandaag niet het geval.


Het welzijn van de arend staat voor ons boven alles! Hertog mankeert niets, maar het vertrouwen en het plezier om in het stadion te vliegen zal wel weer helemaal opnieuw opgebouwd moeten worden. De reden waarom hij vandaag niet op zijn gemak was blijft altijd gissen, maar de Hertog is gewend dat altijd alleen de trainer op het veld staat en niets anders. Vandaag echter waren er mensen op het veld bezig met vuurwerkboxen, waardoor het voor hem ineens heel verwarrend was. Achteraf hadden wij moeten besluiten om de arend niet te laten vliegen. Maar dit is wel een les dat de arend alleen kan vliegen wanneer de omstandigheden optimaal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This