Roofvogelworkshops 2019

» Geplaatst door op jan 14, 2019 in Nieuws | 1 reactie

Roofvogelworkshops 2019

Roofvogelworkshops 2019

Graag brengen wij onze roofvogelworkshops bij u onder de aandacht.

Deze onvergetelijke ervaring kan bij inschrijving geboekt worden. We werken met kleine groepjes van rond de 10 personen. Hierbij krijgt iedereen persoonlijke aandacht.
Vele unieke soorten roofvogels, zoals haviken, arenden, valken en buizerds scheren door het luchtruim. Daarnaast komt u oog in oog te staan met uilen, gieren en hoornraaf.
Het hoogtepunt van de workshop is wanneer deze heersers van het luchtruim gecontroleerd maar doelgericht op uw arm landen.

Volg een workshop bij De Valk Roofvogels en u bent een prachtige ervaring rijker. Samen met de valkenier gaan we ons verdiepen in de valkerij.

Voor dit jaar zijn de data bekend.
Zaterdag 26 januari
Zaterdag 16 februari
Zaterdag 16 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei
Zaterdag 25 mei
Zaterdag 15 juni
Zaterdag 6 juli
Zaterdag 7 september
Zaterdag 5 oktober

 

Locatie: Lage Valkseweg 125, 6741GB Lunteren

Voor vragen en reserveringen:
Bel met: 06-23750059
Of mail naar: info@devalk-roofvogels.nl

VOL=VOL

Een workshop op maat boeken voor uw vriendengroep, vrijgezellenuitje, bedrijfsfeest, familie-uitje of reünie? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op en geef uw wensen door zodat wij een passend programma voor u kunnen samen stellen.

Neem alvast een kijkje in ons fotoboek om in de stemming te komen.

1 reactie

  1. Goedemorgen! Onze zoon is net jarig geweest en hij kijkt er naar uit om een feestje te geven. Hij is verzot op allerlei dieren, specifiek reptielen en roofvogels. Vorig jaar hebben we een slangen, baardagaam, kikkers ed op bezoek gehad. Nu zag ik dat jullie in feb een show geven. Is dat geschikt voor jongens van 8? En zo ja? Is er nog plek? En wat zouden de kosten zijn?
    Ik ben benieuwd.

    Met vriendelijke groet,
    Willanda van Velthuizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This